Diensten

Diensten 2020-10-16T11:23:39+00:00

Wat heb ik jou te bieden?

De eerste stap is een intake-gesprek, waarna een stappenplan wordt gemaakt voor een individueel coachingstraject. Een individueel coachingstraject duurt gemiddeld tussen 5-10 sessies.  Je kunt kiezen uit de volgende diensten:

  • Gratis intake-gesprek 60 min*. Tijdens het intake-gesprek onderzoeken we je hulpvraag. Daarnaast kun je ervaren of je een goed gevoel hebt bij mij en coaching. Wederzijds vertrouwen is belangrijk om het beste resultaat te halen.Je formuleert een doel waar je in een opvolgend individueel coachingstraject aan gaat werken.
  • Los-uur particulier tarief coaching €80 (incl. Btw) 60-90 min*  Een effectief coachingsgesprek zorgt ervoor dat je inzicht krijgt waar iets vandaan komt en waar je naar toe wilt. Passende oefeningen worden ingezet die je helpen om je doel te bereiken, ook op onbewust niveau. Er wordt gewerkt met verschillende coachingsmethodieken, net wat van toepassing is om jou te helpen jouw doel te behalen.

*Voor bedrijven geldt een zakelijk tarief

koru coaching rhenen

Koru staat voor het uitkomen van een nieuwe varen en betekent volgens de Māori (oorspronkelijke bewoners van Nieuw Zeeland); kracht, innerlijke vrede, groei en nieuw leven