Onderweg naar mijn HSP coachboerderij

Vanaf september 2021 ga ik dieren inzetten tijdens de coaching op onze HSP (Highly Sensitive Person) coachboerderij in Wapenveld. Luna mijn coachkoe is dan 1 jaar oud. Zij is een gevoelig dier en een kruising tussen een Belgisch Blauwe en een Holstein Friesian. Ik zal haar tijdens de coaching inzetten om mensen helpen hun doelen te bereiken. Ze kan jou bijvoorbeeld helpen om grondig te aarden, waardoor je leert goed in je eigen energie te blijven. Ze zal jou ook spiegelen waardoor je tot mooie inzichten komt. Alles in jouw tempo, en waar jij je goed bij voelt.

coach boerderij koeienDe relatie tussen mens en dier is een interessante. Als kind had ik altijd meer met dieren dan met mensen, achteraf gezien ook door mijn hooggevoelige eigenschap. Tijdens vrijwilligerswerk op zorgboerderijen zag ik duidelijk het rustgevende effect van dieren op autistische kinderen en mensen met psychische problemen. Tijdens leef je ikigai workshops die ik met samen met paardencoach Klaske van der Horst heb gegeven heb ik ervaren hoe mooi het is om dieren in te zetten bij de coaching. Ik heb altijd een band met koeien gehad en in Nieuw zeeland hield ik drie belted-galloway koeien op onze woonboerderij.

coach boerderij koeienOnderweg naar mijn HSP Coachboerderij: ik ben een pionier door te gaan coachen met koeien. Ik heb veel toekomstige ideeën oa inloop-uurtjes voor hooggevoelige kinderen organiseren en workshops geven voor hooggevoelige volwassenen. Houd de agenda in de gaten voor meer toekomstige activiteiten.

koru coaching rhenen

Koru staat voor het uitkomen van een nieuwe varen en betekent volgens de Māori (oorspronkelijke bewoners van Nieuw Zeeland); kracht, innerlijke vrede, groei en nieuw leven