Naast 1 op 1 coaching is Cunera Coaching beschikbaar om workshops te geven op locatie. De inhoud kan worden afgestemd op de specifieke behoefte. De volgende workshops draaien al:

  • Workshop ‘Boost je zelfvertrouwen’: In deze workshop krijgt de promovendus inzicht in welke eigenschappen positief bijdragen aan het verloop van het promotietraject, en welke vaardigheden nodig zijn om beter om te gaan met eigenschappen die in de weg zitten. Ook zullen modellen uit Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) gedemonstreerd worden om interne overtuigingen die in de weg zitten aan te pakken. Op het eind houden de promovendi allemaal een korte pitch over wat de eerste actie is die ze gaan doen.
  • Workshop ‘Verbind met je begeleider’: Heb je het gevoel dat je begeleider je niet goed begrijpt? Goede communicatie met je begeleider/leidinggevende is de sleutel voor de voortgang van je promotietraject. Echter, soms gaat het niet zo soepel als je had gewild. Dit kan leiden tot frustratie, of zelfs een gevoel van afstand tussen jou en je begeleider. Deze workshop helpt om de verbinding met je begeleider te verbeteren door interactieve communicatie oefeningen te doen.
  • Ikigai Workshop ‘Zet koers naar jouw hartsverlangen’: Voor moeders op zoek naar hun identiteit. In deze workshop ga jij jouw talenten ontdekken met paarden als spiegel. Ga je koers uitzetten met hoofd en hart in balans. Ga je belemmeringen uit de weg ruimen. Ga je stilstaan bij energiegevers en energievreters. Kijk in de agenda wanneer deze workshop in samenwerking met paardencoach Klaske van der Horst dit jaar plaatsvindt.

Zit je workshop er niet bij? Neem hier contact op en geef daarbij aan welk thema belangrijk is, om welke doelgroep het gaat, verwacht aantal deelnemers. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

koru coaching rhenen

Koru staat voor het uitkomen van een nieuwe varen en betekent volgens de Māori (oorspronkelijke bewoners van Nieuw Zeeland); kracht, innerlijke vrede, groei en nieuw leven