In de week van de HSP 2022 organiseren we op woensdag 15 juni van 10-11.30 uur weer de HSP wandeling op de Grebbeberg. Lokatie: Grebbeberg, Parkeerplaats Militair Ereveld Grebbeweg 123, Rhenen. Kosten: 20 euro Voor meer informatie of opgeven stuur een mail naar  info@cuneracoaching.nl of bel Marlies (06-83565652). Deze wandeling wordt georganiseerd in samenwerking met HSP coach Jolanda vd Meijde (06-24775668 en info@good-mood.nl)

Ben jij hooggevoelig en wil jij meer rust in je lijf en hoofd?

Wil jij praktische handvaten hoe je beter om kunt gaan met overprikkeling?

Wil jij hands-on ervaren hoe de natuur jou kan helpen om in je HSP-kracht te gaan staan?

Sta jij open voor deze mooie en leerzame ervaring op deze bijzondere plek onder begeleiding van twee ervaren professionele HSP-coaches?

We houden de Corona RIVM maatregelen nauw in de gaten en de geplande events zullen ge-update worden nav nieuwe richtlijnen.

In de week van de HSP organiseer ik ook in Wapenveld, net onder Zwolle,  op donderdag 16 juni ‘Opladen in de natuur op een coachboerderij’ van 10-12 uur. Kosten 20 euro. Voor meer informatie of opgeven stuur een mail naar  info@cuneracoaching.nl of bel Marlies (06-83565652)

HSP coach

De wind ruist door de bomen, terwijl vogels op de achtergrond fluiten. De lelies in de vijver liggen er kleurrijk bij. Op deze magische plek kun jij met jouw hooggevoelige eigenschap even helemaal opladen. We beginnen met een aardings en in je eigen energie blijf oefening, terwijl je een watervalletje op de achtergrond hoort. Je bent weer helemaal in jouw lichaam na deze oefening en je kunt jouw behoefte voelen waarop jij jouw intentie voor de rest van de middag hardop uitspreekt. We nemen de tijd om met deze intentie contact te maken met de dieren op de coachboerderij (konijnen, cavia’s, kippen, schapen, koe). Als coach gespecialiseerd in hooggevoelige mensen begeleid ik jou hierbij. Na deze uren in de natuur en tussen de dieren voel jij je als hooggevoelige weer vitaal en vol energie. Je bent je nog meer bewust van jouw bijzondere HSP eigenschap.