Over Marlies

Ik ben Marlies Zonderland-Thomassen. In mijn eigen leven heb ik koru vaak nodig gehad. Dit begon al omdat ik als kind stotterde en hier mijn eigen weg in heb moeten vinden. Ik weet hoe moeilijk het is om je eigen koers te bepalen in een promotietraject, hoe makkelijk het is om voor een baan te kiezen waar je niet helemaal tot je recht komt, hoe lastig het is om als moeder alle ballen in de lucht te moeten houden en voor jezelf te durven kiezen, en hoe het is om in een andere cultuur te aarden.

HSP coach Marlies Zonderland

Ook heb ik moeten leren met mijn hooggevoeligheid om te gaan, om dit als kracht te kunnen inzetten. De natuur helpt me hierbij. De vijf jaar dat ik in Nieuw Zeeland heb gewoond hebben ook bijgedragen aan de persoon die ik nu ben.

Ik ben getrouwd, en ben moeder van een zoon en een dochter. Op professioneel vlak ben ik psychodynamisch coach (practitioner). Ook ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van duurzame veehouderij (oa water en broeikaseffect) en op dit onderwerp ben ik ook gepromoveerd. Tevens ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van studenten- en promovendi begeleiding aan universiteiten, naast projectmanagement in de onderzoekswereld. Daarnaast ben ik altijd erg actief geweest als vrijwilliger oa als coach empowerment van vrouwelijke vluchtelingen bij vluchtelingenwerk. Samenvattend heb ik 15 jaar indirecte coachingservaring in verschillende functies, en ben ik vijf jaar werkzaam als ‘bewust’ bekwaam coach.

Met mijn natuurlijk empathisch vermogen, ervaring, en coachingsvaardigheden zal ik je helpen weer in je eigen kracht (koru) te gaan staan.

Kwalificaties: Psychodynamische coaching met hulp van NLP, Systemische opstellingen, Kernkwaliteiten, Assen van Verandering, Provocatief coaching, Mindfulness.

Aanvullende kwalificaties: Holistic Burnout training, Familieopstellingen training

Diploma’s: Hooggevoeligheidsdeskundige, Psychodynamisch coach, PRACTITIONER niveau, BSc, MSc, PhD Wageningen Universiteit

Video: https://youtu.be/Ht0Dff2gQLQ