Coaching voor hoogopgeleiden

Ik bied professionele psychodynamische begeleiding voor (hooggevoelige) hoogopgeleiden (moeders, academici) om persoonlijke en werkgerelateerde doelen te verwezenlijken.

Promotieonderzoek: uit de aio-dip

Als promovendus moet je veel ballen in de lucht houden. De meeste promovendi krijgen te maken met een aio-dip. Cunera Coaching biedt je die extra ondersteuning die je nodig hebt om eruit te komen. Door de onderliggende reden van het probleem boven te krijgen, kan een verstoorde relatie met een promotor verbeteren, uitstelgedrag aangepakt worden, leer je je presentatieangst aan te pakken, of leer je je perfectionisme beter los te laten, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Voor jezelf kiezen

Zet je anderen vaak op de eerste plaats? Is het resultaat vaak onbevredigend en komt deze frustratie er later toch uit? Voor je het weet heb je weer ergens mee ingestemd terwijl je binnenste zegt; niet doen. Cunera Coaching geeft je inzicht in wat je tegenhoudt om jezelf voorop te zetten, helpt je je kritische stem te weerleggen en leert je dit in stapjes te veranderen. Hierdoor groeit je eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Hooggevoeligheid: van last naar kracht

Merk jij dat je een gevoelsmens bent en meer oog hebt voor werksfeer, relaties en processen? Dat jij onbewust al door hebt wat er onder de tafel speelt, terwijl anderen dit niet door lijken te hebben? Grote kans dat jij de hooggevoelige eigenschap hebt. Helaas kunnen teveel prikkels je hierdoor ook eerder uit balans brengen, en onderprikkeling kunnen verveling en bore-out veroorzaken. Bij Cunera Coaching leer je beter met je hooggevoeligheid om te gaan waardoor je hooggevoeligheid een kracht wordt in plaats van een last. Tevens coach ik steeds vaker mensen die zich herkennen in hoogbegaafdheid. Dit brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee, zoals snel intuïtief denken, en hoe de ander mee te nemen in communicatie.

Wat is mijn werkwijze?

De eerste stap is een intake-gesprek, waarna een stappenplan wordt gemaakt voor een individueel coachingstraject. Een individueel coachingstraject duurt gemiddeld tussen 5-10 sessies.  Je kunt kiezen uit de volgende diensten:

  • Intake-gesprek 1 uur €45* Tijdens het intake-gesprek onderzoeken we je hulpvraag. Daarnaast kun je ervaren of je een goed gevoel hebt bij mij en coaching. Wederzijds vertrouwen is belangrijk om het beste resultaat te halen.  Met inzet van een coachoefening formuleer je jouw coachdoel(-en) waar je in een opvolgend individueel coachingstraject aan kan gaan werken. Klanten geven aan dat ze al veel baat hebben van de inzichten uit het intake-gesprek.
  • Particulier tarief individuele coaching sessie (1-1,5 uur) €85*  Een effectief coachingsgesprek zorgt ervoor dat je inzicht krijgt waar iets vandaan komt en waar je naar toe wilt. Passende oefeningen worden ingezet die je helpen om je doel te bereiken, ook op onbewust niveau. Er wordt gewerkt met verschillende coachingsmethodieken, net wat van toepassing is om jou te helpen jouw doel te behalen.

*Voor bedrijven geldt een zakelijk tarief