Ik bied professionele psychodynamische begeleiding voor (hooggevoelige) hoogopgeleiden (moeders, academici) om persoonlijke en werkgerelateerde doelen te verwezenlijken.

Promotieonderzoek: uit de aio-dip

Als promovendus moet je veel ballen in de lucht houden. De meeste promovendi krijgen te maken met een aio-dip. Cunera Coaching biedt je die extra ondersteuning die je nodig hebt om eruit te komen. Door de onderliggende reden van het probleem boven te krijgen, kan een verstoorde relatie met een promotor verbeteren, uitstelgedrag aangepakt worden, leer je je presentatieangst aan te pakken, of leer je je perfectionisme beter los te laten, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Voor jezelf kiezen

Zet je anderen vaak op de eerste plaats? Is het resultaat vaak onbevredigend en komt deze frustratie er later toch uit? Voor je het weet heb je weer ergens mee ingestemd terwijl je binnenste zegt; niet doen. Cunera Coaching geeft je inzicht in wat je tegenhoudt om jezelf voorop te zetten, helpt je je kritische stem te weerleggen en leert je dit in stapjes te veranderen. Hierdoor groeit je eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Hooggevoeligheid: van last naar kracht

Merk je dat je een gevoelsmens bent en meer oog hebt voor werksfeer, relaties en processen? Dat jij onbewust al door hebt wat er onder de tafel speelt, terwijl anderen dit niet door lijken te hebben? Grote kans dat je hooggevoelig bent. Helaas kunnen teveel prikkels je hierdoor ook eerder uit balans brengen. Bij Cunera Coaching leer je beter met je hooggevoeligheid om te gaan waardoor je hooggevoeligheid een kracht wordt in plaats van een last.

Wat is mijn werkwijze?

De eerste stap is een intake-gesprek, waarna een stappenplan wordt gemaakt voor een individueel coachingstraject. Een individueel coachingstraject duurt gemiddeld tussen 5-10 sessies.  Je kunt kiezen uit de volgende diensten:

  • Gratis intake-gesprek 60 min*. Tijdens het intake-gesprek onderzoeken we je hulpvraag. Daarnaast kun je ervaren of je een goed gevoel hebt bij mij en coaching. Wederzijds vertrouwen is belangrijk om het beste resultaat te halen.Je formuleert een doel waar je in een opvolgend individueel coachingstraject aan gaat werken.
  • Los-uur particulier tarief coaching €80 (incl. Btw) 60-90 min*  Een effectief coachingsgesprek zorgt ervoor dat je inzicht krijgt waar iets vandaan komt en waar je naar toe wilt. Passende oefeningen worden ingezet die je helpen om je doel te bereiken, ook op onbewust niveau. Er wordt gewerkt met verschillende coachingsmethodieken, net wat van toepassing is om jou te helpen jouw doel te behalen.

*Voor bedrijven geldt een zakelijk tarief

koru coaching rhenen

Koru staat voor het uitkomen van een nieuwe varen en betekent volgens de Māori (oorspronkelijke bewoners van Nieuw Zeeland); kracht, innerlijke vrede, groei en nieuw leven